MÉDIAAJÁNLAT

Generation Dilemmas (2017)

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Röviden magamról:

A Generation Dilemmas -t azért hoztuk létre, mert hiszünk abban, hogy az embereknek szükségük van arra, hogy minél jobban megismerjék önmagukat, saját generációjukat és az idősebb, fiatalabb korosztályokat is, különösen most az információs korban. Szeretnénk segíteni, hogy a generációk közötti hatékony kommunikáció, együttműködés fogalma ne legyen csupán illúzió a mai rohanó, technikai kütyükkel és appokkal átszőtt világban sem. Ebben próbálunk segíteni: egy olyan közösséget szeretnénk alkotni, ahol információkat nyújtunk programjaink, ötleteink, szakembereink segítségével, hogy mindannyian hiteles információk alapján lehessen eligazodni a generációk között.

A honlap mellett intenzív jelenlétre törekszünk a Facebookon is, bloggeroldalakkal való együttműködésben, hazai és külföldi média-megjelenésekben, s rendezvényeken országszerte.

A Generation Dillemas blog egy olyan online magazin, amely számos témát ölel fel, és az összes generáció témájával foglalkozik, de kiemelten a Z és az Y generációval, vagyis a mai késői tizenévesekkel, huszonévesekkel és harmincasokkal, akik fogyasztóként is a társadalom húzóerejének számítanak.

Olvasóközönsége elsősorban fiatalból és családos szülőkből áll. Állandó, visszatérő olvasótáborom folyamatosan bővül új látogatókkal. A blog számos közösségi médiafelületen jelen van: Facebook, Instagram, Twitter, Printeresr – ezeken a platformokon is napról napra növekszik a látogatók és követők száma.

Íróként a következő oldalakon vagyok jelen:  atv.hu, hvg.hu, Szimpatika magazin, Kultúrpart, moderniskola.hu,

A blog minden posztja megjelenik az összes többi közösségi médiafelületen is.

A fentiek alapján hirdetési felületemre, személyre szabott együttműködési ajánlatom a következő:

PR ajánló poszt, amelyben bemutatom a partner egyes termékeit/rendezvényét stb. a partner oldalára mutató linkkel. Ez a poszt a megjelenést követően – és természetesen utána is – megtalálható a blogon, tehát a keresőkben folyamatos találatként jelentkezik (a főoldalamon körülbelül 2 hétig látható a bejegyzés). + bejegyzések a cikkről a közösségi oldalainkon

 

20 000 Ft + Áfa

Banner (300×250 pixel)  – elhelyezés a blog oldalsávjában, a felső egyharmadban, minden oldalletöltésnél megjelenik:

    • 1 hónapra: 7 000 Ft + Áfa
    • 2 hónapra: 6 000 Ft + Áfa/hó
  • 3 hónapra: 5 000 Ft + Áfa/hó

 

Facebook kampány:

  • Megjelenés profil- és borítóképen az oldal vendégeként
  • Napi 2-3 tematikus bejegyzés Facebook oldalunkon, heti/havi ajánlat az oldalra mutató, linkkel
  • Játék indítása e-mailcímes regisztrációval egybekötve. FB alkalmazáson keresztüli regisztráció/hírlevél küldés. A regisztráltak adatbázisának átadása Partnernek
  • Játékposzt, amikor aktuális, 1-2 nappal korábban már teaser jelleggel is
  • Villámjátékok 2-3 napos fordulókkal, kisebb értékű nyeremények kisorsolása a kommentelők között. A posztok kiemelése, link

Irányár: 20 000 Ft + Áfa

 

Rendezvények moderálása, levezetése

 

Rendezvények, céges programok kiállítások, városi események, vásárok, konferenciák, értekezletek, viták, kerekasztal-beszélgetések stb. levezetése, facilitálása és moderálása magyar vagy angol nyelven, az ügyfél igényeinek megfelelően konferanszié, műsorvezető. videó-interjúk elkészítése.

Igény szerint rendezvények teljes körű lebonyolítása.

Rendezvényeken raportőri jegyzőkönyv elkészítése mindkét nyelven.

6 000 Ft + Áfa/óra irányártól – feladattól, nyelvtől függően.

 

Egyéb projektjeink

A fent jegyzett standard konstrukciókon túl lehetőség van egyéni megállapodásra is egyénre szabott, egyedi ajánlattal.

 

Kérem, vegye fel a kapcsolatot a következő elérhetőségek egyikén személyes igényével:

email: dorniko@gmail.com

tel: +36/203907010