Élményközpontú, megoldásfókuszú intergenerációs előadások/tréningek/workshopok

Segítünk, hogy generációtudatosan működjön a céged, közösséged!

A családokban jelenleg 6 generáció él együtt!

Az iskolában, a munkahelyen legalább 4 generáció van jelen!

2021-re a munkaerőpiac felét az Y-, és a Z-generáció alkotja!

Nagy a verseny a tehetséges Z-generációsok megszerzéséért és megtartásáért.

Hatalmas az igény a hatékony kommunikáció különböző generációk között!

 

KÉSZÜLJ FEL hogyan hozd ki ebből a helyzetből a legjobbat! 

  • Hogyan érheted el a legfiatalabb munkavállalókat? Hogyan vonzhatod be őket a munkaerő-hiányban?
  • Hogyan inspirálhatod a fiatalabb munkavállalókat és hogyan növelheted a lojalitásukat?
  • Hogyan temessük a kommunikációs szakadékot a generációk között?
  • Hogyan motiválhatóak a különböző generációk tagjai? Milyen a hatékony intergenerációs eszköztár?
  • Mit tanulhatsz a Z-generációtól?
  • Ők mit tanulhatnak az idősebb generációktól?

Interaktív programjaimon olyan eszközöket ismerhetnek a résztvevők, amelyek hozzájárulnak kreativitásuk, rugalmasságuk és érzelmi intelligenciájuk továbbfejlesztéséhez, hogy képessé váljanak a fiatalabb nemzedékék hatékony megnyerésére, ösztönzésére.

A képzések célja, hogy a résztvevők tréneri segítséggel fejlesszék készségeiket, kompetenciájukat. A non-formális tanulási módszereken alapuló gyakorlati feladatok és a csoportdinamikai folyamatok megélésén keresztül készség- és képességváltozás indul el, illetve, generációk közötti érzékenyítés. Előzetes egyeztetésen alapulva a cég specifikus igényeit is beépítem a tréningekbe.

Várható eredmények

A programok végén a résztvevők…

R

Tisztában lesznek a különféle generációk közötti hasonlóságokkal és generációs különbségekkel. Megértik a generációk (Baby Boomer, X, Y, Z generációk) munkahelyi etikáját

R

Az Z generációs résztvevők jobban megismerik önmagukat és az idősebb generációkat

R

A Baby Boomer és az X-, Y-generáció tagjai megismerik a fiatalabb generációkra jellemző attitűdöket, szokásokat, és azokat a szociálpoltikai és technológia tényezőket, melyek meghatározzák ezeket a nemzedékeket

R

Felismernek kulcsfontosságú módszereket a munkatársi elkötelezettség kialakítására és megtartására

R

Beazonosítják a munkahelyi korosztályok összetételéhez igazodó vezetői stílusokat

R

Magabiztosan és hatékonyan tudják menedzselni a tőlük idősebb és fiatalabb nemzedékek tagjait is

R

Nő a munkavállalók elégedettsége, a munkahelyi elkötelezettség és csökken a fluktuáció

R

Hatékonyan tudják motiválni és mentorálni az intergenerációs összetételű csoportokat is

R

Javul a munkahelyi csapatszellem, együttműködés minősége azáltal, hogy a munkatársak felismerik és elfogadják a az intergenerációs különbségekkel együttjáró előnyöket

Néhány lehetséges típus:

KOMPLEX ÉS FÉLNAPOS TRÉNINGEK/WORKSHOPOK STRATÉGIAALKOTÁSSAL

KONFERENCIAELŐADÁS

 RENDHAGYÓ PROGRAMOK YOUTUBEREKKEL, INFLUENSZEREKKEL

 

   MEDIÁCIÓ, TÍPUSOK: ÜZLETI, KAMASZ-SZÜLŐ

+ Y-, Z-generáció igényeire szabott tartalommarketing, szövegírás

– honlap, blog, közösségi média

Akikkel mindebben együtt dolgozom:

Judit művelődési és felnőttképzési menedzserként végzett a Debreceni Tudományegyetemen. Sokoldalú munkássága során számos szervezetet támogatott szakértelmével gyermekotthonoktól kezdve felnőttképzési nagyszabású multinacionális és hazai céges projektekig. 2015-ben alapította meg Antikaotika cégét, ahol a felnőttképzés mellett egyéb szakterületekkel is foglalkozik, mint: online marketing, keresőoptimalizálás, SEO, weboldal beállítások, Google kereső találat és helyezés javítása bevált módszerekkel. Emellett szabadúszóként a  Generation Dilemmas felnőttképzési és online marketing tanácsadója. 
Antal-Pap Judit

művelődési és felnőttképzési menedzser, SEO szakértő, Antikaotika-SEO, Webdesign

Richárd egy recruitment cég munkatársaként közösségi média kampányokat készít  kkv-k és nagyobb vállalatok részére. Régóta vizsgálja a közösségi média hatását a Z-generációs fiatalokra, kiemelten munkaerőpiaci területen és humánmenedzsmentben. HR szakirányon folytatott egyetemi tanulmányokat. A Generation Dilemmas közösségi média és Z, és Y-generációs tanácsadója. 
Czinege Richárd

közösségi média tanácsadó, tréner

 

Krisztina az ELTE-n végzett társadalmi tanulmányok szakelőadóként, diplomamunkájában kiemelten az Instagram platformon jellemző mikroceleb kultúrát vizsgálta, mind a követők, mind az influencerek, mikrocelebek szemszögéből. Kutatásában kevert módszertant alkalmazott, mind kvantitatív kérdőíves elemzéssel, valamint kvalitatív interjús adatfeldolgozással. Jelenleg a médiában is dolgozik kampányok szakterületen. A Generation Dilemmas csapatát kutatások, média területen és újabban tréningek területén is erősíti.

Árvai Krisztina

elemző, tréner

Kata közgazdászként végzett és 15 éves munkatapasztalattal rendelkezik marketing területen az ország egyik legismertebb médiavállalatánál, emellett trénerként, képzőként is tevékenykedik. Érdeklődési területe az X-, Y-, Z- generációk. Évek óta foglalkozik Z-generációs fiatalokkal, konzultációkat, tréningeket tart és mentorál is.  A Generation Dilemmas csapatát előadások, workshopok és tréningek területén is erősíti.

Szekeres Kata

tréner

 Dóra ELTE-n tanul, végzős a közösségszervező szakon. A Z generációhoz tartozva a fiatalok szemszögéből hitelesen tud hozzátenni a munkához, emellett érdekfeszítő, aktuális témájú cikkeket ír a blogra, interjúk, workshopok szervezésében vesz részt.

Boldizsár Dóra

gyakornok, szerző

Attila szintén közgazdászként végzett és több mint 20 éves munkatapasztalattal rendelkezik pénzügyi területen az ország egyik legrégebbi telekommunikációs cégénél, emellett trénerként is dolgozik. Érdeklődési területe az X-, Y-, Babyboomer- generációk.  CSR-munkában önkéntesként hátrányos helyzetű Z-generációs fiatalokkal is foglalkozik az ország számos részén.  A Generation Dilemmas csapatát workshopok és tréningek területén és elemzőként kutatások terén is erősíti.

Bereczki Attila

tréner, elemző

  Szilvia számottevő, több éves multinacionális cégnél szerzett sales tréneri tapasztalattal rendelkezik. Több éve keresett mediátor. A Generation Dilemmas csapat sales részlegét erősíti.

Felkai Szilvia

sales, mediáció

Pin It on Pinterest

Share This
;