A XX. századi oktatás nem képes felvenni a versenyt a XXI. századi gyermekekkel – egyebek mellett erről beszéltem az ATV Start című műsorban. 

Bár a legtöbbször a médiában is az Y és Z generációkról lehet olvasni, az is fontos lenne, hogy az idősebb korosztályt is megértsük, hogy miért viselkednek úgy, ahogyan, és mik határozták meg az ebbe a csoportba tartozó pedagógusok tanítási szokásait. Kölcsönös tiszteletre lenne szükség a generációk között, és a pedagógusok részéről is nyitottság szükséges, hogy merjenek segítséget kérni akár a diákoktól is. A diákok részéről úgy szintén, hiszen olyan készségeket tanulhatnak az idősebb nemzedékektől, melyre az online világ nem ad lehetőséget.

Ha érdekel bővebben a téma, olvasd el ezt az írásomat a WMN-en: Generációk csatája az iskolában vagy olvasd el ezt az összegzést

Ha tetszett a bejegyzés, megoszthatod másokkal is! 
A blog Facebook-oldalán is gyakran osztok meg új posztokat, itt is szeretettel várunk!Feliratkozhatsz a hírlevélre is, hogy hírt kapj tőlünk a legújabb információkról, kutatásokról, írásokról!Kövess a blog.hu-n, hogy ne maradj le egy új posztról sem! 
Ez pedig a honlapom.

Pin It on Pinterest

Share This
;